Al Finans


AL Finans A/S har eksisteret siden 1935 og er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank. Vores finansielle bagland er derfor særdeles stærkt.

Vi tilbyder finansieringsløsninger inden for lån, leasing og factoring.

AL Finans ønsker langvarige kunderelationer gennem en tæt dialog, hvor vi sammen finder frem til de bedst tænkelige finansieringsløsninger for dig og din virksomhed.

Vi er medlem af interesseorganisationen for danske finansieringsselskaber – Finans og Leasing.

Alle medlemmer er underlagt et kodeks for god forretningsskik, som er med til at sikre en høj standard for den adfærd, vi udviser i forhold til vores kunder.

Se endvidere vores hjemmeside www.alfinans.dk

Sammen med AL Finans kan Trust Autoteknik tilbyde dig konkurrencedygtige priser på finansiering af din nye eller brugte bil, motorcykel og campingvogn.

Du vælger naturligvis selv, om du ønsker fast eller variabel rente.

Hos Trust Autoteknik finder du AL Finans’ online finansieringssystem, hvor du kan ansøge om finansiering 24 timer i døgnet og få svar inden for 1 minut.

 • Hurtigt svar på finansiering – 24 timer i døgnet
 • Finansieringen er ofte billigere end i banken
 • Du bevarer dine lånemuligheder i banken
 • Finansieringen tilpasses den aktuelle bil
 • Høj kundetilfredshed hos AL Finans
 • Det tager kun få minutter at beregne et forslag, der passer til din økonomi.
 • Lige nu har vi tilbud helt ned til 3,95 % hvor fast rente er samme pris som variabel lån med 20% i udbetaling. !!!!

Lad os klare finansiering og lad de fornuftige priser og gode vilkår komme dig til gode

Ring eller send en mail og få et personligt tilbud og hør nærmere om de gode vilkår!

Papirerne underskriver du også hos Trust Autoteknik, når du har truffet aftale om vilkårene. Hvis du står registreret i RKI og lignende, er det imidlertid normalt vanskeligt at få etableret bilfinansiering.

Du kan vælge variabel eller fast rente. Fast rente giver maksimal budgetsikkerhed med en fast månedlig ydelse i hele låneperioden- medens løbetiden med variabel rente kan blive forkortet eller forlænget afhængig af om renten falder eller stiger. Hvis du vælger variabel rente, vil AL Finans altid følge Nationalbankens Indskudsbevisrente – det giver tryghed og langt mindre risiko for utidige renteændringer.

Resurs Bank – Billån uden udbetaling


Vi tilbyder i samarbejde med Resurs Bank billån uden udbetaling til en lav rente.

 • Lån op til 150.000 kr.
 • Ingen pant i bilen
 • Lån uden udbetaling
 • Nemt og hurtigt

Du bestemmer selv, hvor mange måneder du vil afbetale lånet over – dog mellem 12 og 96 måneder.

Lånet kan til enhver tid indfries uden ekstra omkostninger.

Ansog _om _laan _nuDet er nemt at ansøge

Du kan ansøge om lån hos os eller klikke på linket ovenfor og ansøge online. I forbindelse med ansøgningen bedes du indsende en kopi af dit billed-ID til Resurs Bank. En god idé er at tage et billede af den nødvendige dokumentation med din telefon og maile det til This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Så snart din ansøgning og billed-ID er modtaget gennemføres et kredittjek og du oprettes som kunde hos Resurs Bank, derefter registreres lånet og vi får besked. Du kan i nedenstående tabel se, hvilken dokumentation der kræves.

Betingelser
Har du spørgsmål omkring dine lånemuligheder er du velkommen til at komme ind og høre nærmere. Du kan også altid kontakte Resurs Bank kundeservice. Det er helt uforpligtende og du kan ringe alle hverdage på telefon 39 13 16 80 mellem kl. 09.00 – 20.00.